Колегата може ли да даде линк за анг. форум дето го е чел това?????
Известие
Collapse
No announcement yet.
Сменям, сменям, а проблема си остава ...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеКолегата може ли да даде линк за анг. форум дето го е чел това?????
Comment
-
Мерси- ще си пробвам айбиеса при висока и ниска скорост обаче, щото видях че имат общо......
Значи какво излиза - когато колата е по инерция, екуто подържа 1200 оборота, и когато колата спре, тогава оборотите падат до нормалните.....Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 21:14."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Аз съм с 146 и имах същия проблем с оборотите на празен ход, екуто ми е М1.5.5
Играеха като отпусна газта.. и т.н. а като съм на климатик проблем няма. Абе същите проблеми.... Какво ли не сменях за проба и аз, не та не...
Проблема изчезна като от програмата която ползвам на полето MDS Self Adaptation Value натиснах Reset Values. Започна да си чегърта моторчето на празния ход, което е с ТПС-а зад дроселната, и след някоя минути приключи. От тогава оборотите ми заспаха
Сега по инерция в държи 1200 като спра заковава на 880
Но за сега си остава проблема с паленето от втория пътLast edited by ssveto; d.m.y г., 09:21.146 1.4 TS | '00 + LPG BRC Fly injection
Comment
-
При мен паленето се беше оправило. Карах само с ЕКО100. Преди 3 дена заредих на една неизвестна бензиностанция 98. И още на следващата сутрин се почна пак. През първата минута не дава да и подам гас. Глъхне. И това не е проблем само при Алфа м/у другото. На едно прятелче Ауди-то му и то е така. Просто като е студена по принцип е нормално. Е, не чак толкова колкото при нас, но е нормално като е студен мотора да не работи много добре.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеПри изключен кабел,тази "екстра" няма да работи,но пък няма и да поклаща обороти"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАЙбиеса ли няма да работи??????....или 1200-те оборота......????
Няма да поддържа 1200 оборота,но и няма да клати в движение.Аз лично откакто съм дръпнал кабела нямам никакви проблеми с клатене,гаснене,а ABS-са ми работи безупречно.На диагностика хваща грешка,че е откачен кабела,но това не влияе върху работата на ДВГ-то.А за разхода мога да кажа ,че дори е по-нисък,но явно по-голямо значение за това имат новите свещи,а също така ,че не си подава гас сама когато аз не искам (примерно като изключа от скорост ).Сега вече може да се каже ,че съм доволенLast edited by Доко; d.m.y г., 11:15.
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеПри мен паленето се беше оправило. Карах само с ЕКО100. Преди 3 дена заредих на една неизвестна бензиностанция 98. И още на следващата сутрин се почна пак. През първата минута не дава да и подам гас. Глъхне. И това не е проблем само при Алфа м/у другото. На едно прятелче Ауди-то му и то е така. Просто като е студена по принцип е нормално. Е, не чак толкова колкото при нас, но е нормално като е студен мотора да не работи много добре.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеМисля ,че няма нищо нормално в това като запалиш сутрин било то топло или студено навън да ти гасне,ама щом казвашDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеНе не. При мен не гасне. Просто трябва да минат 10 - 20 скунди за да заработи добре. Абе първото подаване на газ не трябва да е рязко. Вторияпът вече е добреLast edited by Доко; d.m.y г., 15:02.
Comment
-
Абе аз карам постоянно на газ и такива проблеми на бензин нямам, и и слагам само 95сутрин паля и тръгвам какво правите вие ??!
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
И аз мисля че бензина няма много общо, от месец паля с Випауър рейсинг само, и пак ми го прави......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Със бензин на ЕКО-то нямам проблеми. Дори и 95 да е. Всъщност проблеми имам само на една 2 бензиностанции. Бензина има значение. Има и лоши бензини. А аз 95 не наливам заради чип-а. С много предварение трябва по силно гориво. Въпреки, че на празен ход предварението е 9 градуса. Колкото е при всички.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Днес направих следната тъпотия:
Понеже лятото свърши и изключих климатика оборотите почнаха да се разхождат нагоре надолу в движение и реших че ще махам кабел №15 /видяла жабата че подковават коня . . ./ Откачам аз таблото - слава богу без жертви, счупени щипки и т.н. и какво виждамотзад 3 букси всяка от които има пин 15
Явно няма нищо общо с таблото на 156 та ако може някой да разкрие коя жичка ще кълцаме
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
Comment